Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 1992 / Augusztus 07, Péntek

 

Előadás

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Art Kísérleti Stúdió: Troy

07. Péntek 19:00     Jate Klub

60'

Az art Kísérleti Stúdió 1982. januárjában alakult Pécsett, Szalay Tamás vezetésével.

Az együttes kísérleti színházi produkciókat hoz létre a zene, a tánc, a mozgás, a színjátszás, a pantomim és a diaporáma felhasználásával.

Együttesünk 1990. őszétől a pécsi Apáczai Csere János Nevelési Központ Művészeti Iskolájában működik. Az iskola zenei és vizuális tagozata mellett létrejött „táncművészeti tagozaton” óvodáskortól – felnőttekig folyik az AKS által kifejlesztett sajátos, modern tánctechnikákból, kísérleti színházi tapasztalatokból, együttes improvizációkból felépült „mozgásszínházi rendszer” elsajátítása.

Az Art Kísérleti Stúdió az eltelt 10 év alatt 20 önálló programot mutatott be 412 előadásban. Célkitűzéseinknek megfelelően mindegyik előadás az együttes más és más arcát mutatja be, felvonultatva a „totális színház” minden – számunkra – elképzelhető és megvalósítható lehetőségét. Így a bemutatott programok között található egész estét betöltő táncjáték, verbális színházi produkció, minimal art-est, élő szobor – és tánckiállítás, mozgásszínház is.

Együttesünk rendszeres résztvevője bemutatóknak, workshopoknak, színházi fesztiváloknak. Nagyon jól működő partnerkapcsolataink vannak több európai ifjúsági színházi együttessel.

előadó

Lakatos Csilla, Szalay Tamás

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció