Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Exstasis - 2003. évfolyam - 6. szám / Játszani rovat

 

Lapszámaink

szöszszke - Játszani is enged

nyomtatható verzió

Engedély az angyaloknak, lehetőség nekik, ajándék nekünk. A Baltazár Színház új, és egyben első szabadtéri előadása a Repülési engedély - angyaloknak a társulattól most már bizton elvárható egyedi, minőségi alkotói munkának az eredménye, amelyet már megszoktunk és természetesnek tartunk. Az úttörő vállalkozás 1998 februárjában indult, Magyarországon ők az első és eddig egyetlen értelmi sérült fiatalokból álló profi társulat. Az ismert szakemberekből álló tanári kar célja, hogy a művészi sorsot előtérbe helyezve segítse a színészek kibontakozását. Az Ébredések, a Tollasbál és a Gondolj rám szívesen című darabok után a Repülési engedély témája is a szeretet köré szerveződik. Vajon ki az angyalok őrzője? Ki áll ott a Mennyország kapujában, hogy útjukra bocsássa őket?

Baltazárék alakulásuk óta rendszeresen játszanak Budapesten és számos vidéki városban is felléptek már. Lengyelországi, franciaországi és erdélyi szerepléseik után 2002-ben meghívást kaptak a nyugat-afrikai Ouagadougou-i Színházi Fesztiválra.

A színház út ember és ember, szív és szív között. A színpadon nem festett arcokat látunk, hanem olyan elkötelezett fiatalokat, akiknek életformájuk a színház.

Baltazár Színház: Repülési engedély – angyaloknak
vasárnap, 17.00 Széchenyi tér

Vonatkozó előadások:
Repülési engedély - angyaloknak   07.27.17:00

5.oldal

Vissza a tartalomjegyzékhez Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció