Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Exstasis - 2003. évfolyam - 6. szám / Utolsó rúgás rovat

 

Lapszámaink

Kémeri Sziasztok Attila - Eriggyünk lapulni

nyomtatható verzió

Amikor majd azt hiszi, nem jöhet már semmi meglepetés, megrendülés, akkor fogja magát, és lemegy a fesztivál bokros-vizes-homokos helyszínére, a belvárosból jól látható túlparti Laposra, és rádöbben, hogy nem. Igaz, a koreográfus és a dramaturg még most is dolgozik, sőt ott a helyszínen sem pihennek.

A Lapos Szeged három jelentősebb szabadstrandja rangsorában sok dologban vezeti a listát. A Lapos van legközelebb a város szívéhez, csak át kell gyalogolni Újszegedre, aztán le a lépcsőn, jobbra, át a töltésen, lejtmenetben ereszkedni a kocsmapultig. A Laposon fekszik a legtöbb szép mellű szegedi leányka és aszszonyka, s nem utolsó sorban oda járnak a THEALTER fesztivál levegőtlen terektől megfáradt vendégei, művészei és szervezői.

Az utolsó éjszakán megint lehet rúgni a homokot, locsolni a pezsgőt vagy a vizet, előtte kíváncsian érdeklődni, mi is lesz az a meglepetés program vasárnap éjfélkor. Az ember számot vet és ad, kinek mit ígért a héten, meddig tart majd azt mindenkinek teljesíteni, mi az, amit el lehet és kell mismásolni, és mi az, amit nem.

Jó reggelt, köszönjük a részvételt, a vért meg a könynyeket. Gondoljatok majd Szegedre télen is.
És imádkozzatok, hogy ne essen le megint az ég.
Kellemes, lapulós záróesti party a Laposon: vasárnap 24 órakor

8.oldal

Vissza a tartalomjegyzékhez Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció