Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2003 / Július 26, Szombat

 

Előadás

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Civil Negyed Táncszínház: Kaspar

26. Szombat 19:00     Régi Zsinagóga

60'

„A titok értelme a folyamatos kétértelmûségben van, a dupla háromszoros jelentésekben […] melyek titokká válnak a nézô lelkiállapotától függôen.”
(Redon)

„Undergroundos drámai hangulat, fiatalos lendület és image, felszabadult alkotói energiák megfékezése és kimért kompozícióba szerkesztése jellemzi Juhász Anikó legújabb rendezését, a Kaspart. Az elôadás táncnyelvében breakes, grahames, kontaktos és klasszikus balett elemek egyaránt felfedezhetôk. Ezt a sokféleséget nyilvánvalóan nemcsak a Juhász Anikó által megteremtett egysé-ges profi zenei és látványvilág forrasztotta össze. Úgy vélem, a fiatal táncos-koreográfus nemzedék olyan elhivatott és ígéretes tagjai alkottak valami közöset, akik hasonló mûvészi felfogásuk és közösen vallott értékeik alapján jószemû és igényes rendezésben a jövôben is magas színvonalú elôadásokat hozhatnak létre.”

Kaposi Viktória, Ellenfény, 2002/7.

A Kaspart alakító Fehér Ferenc már több hazai és külföldi díjban és elismerésben részesült az elmúlt évben – az egyik legértékesebb kritika Jancsó Miklóstól:
„Egyszerûen briliáns.”

szereplők

Bodnár Ági, Duda Éva, Fehér Ferenc, Fóti Zsofi

zene

Indigó

rendező

Juhász Anikó

videó

Kocsis Zoltán

 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció