Search
 
  Program | About Thealter | Archive | Press | Links  
 

THEALTER

 

Thealter

print page

ADATVÉDELEM

A regisztrált felhasználók személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A MASZK Egyesület a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a kért információk megküldésére használja fel, és semmilyen formában nem adja azt tovább. A MASZK Egyesület fenntartja magának a jogot a www.thealter.hu weboldal regisztrációs feltételeinek megváltoztatására, amelyről a regisztrált felhasználóknak értesítést küld e-mail útján. A személyes adatokkal az alábbi jogszabályok szerint járunk el:

  • a személyes adatok védelmérol és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
  • az egyének védelmérol a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény;
  • a hírközlésrol szóló 2001. évi XL. törvény VIII. fejezetében foglalt rendelkezések;
  • a hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeirol, a hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosító-kijelzés és hívásátirányítás szabályairól szóló 253./2001. (XII. 18.) kormányrendelet;
  • az elektronikus kereskedelemről szóló 2001. évi CVIII. törvény; a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó muködési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezelésérol és védelmérol szóló 2. számú mellékletre.


SZERZŐI JOGOK

A www.thealter.hu weboldal felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép a MASZK Egyesület (Magyarországi Alternatív Színházi Központ Egyesület) és a szerzők, alkotók kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása a jogtulajdonos(ok) hozzájárulása nélkül a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

A www.thealter.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.thealter.hu oldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.
  to the top
 

2024 THEALTER

Imprint    Sitemap    Privacy policy   Sign in   Registration