Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2007 / Július 16, Hétfő

 

Előadás

Webnapló
bio thealter - vége van. vége van, na mondom! majdnem viszlát bőröndös song thealter - másképp lecsengés urbán andrás: pilinszky: urbi et orbi majdnem itt a vég - hallelúja a zsinában a hatodik napon - erre ki erre arany sir ű bárány pénteki három éjszakai woyzeck 5 kettőnek - fejből írt könyv megtámadták a thealter webnaplójának íróját megnyugtató érzés blogogó urbán amivel adós maradtam: ladányiék felfelé zuhanás szkotland jard báj hmg maurits szalon thealter - pekketek2 pekketek artus: sztélé megnyitottunk! kilövés már csak egy!!! már csak kettőt alszunk már csak hármat alszunk...

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Lesz Kurbasz Országos Színházi Központ (Ukrajna): Odüsszeia

16. Hétfő 19:00     Régi Hungária

80'

Az idén tavasszal bemutatott előadás alapjául Homérosz Odüsszeia című eposza szolgál. Az alkotók egyaránt alkalmaznak úgynevezett plasztikus színházi elemeket, modern koreográfiát, valamint minimális szöveg is elhangzik ősi, vallási énekek formájában. A színészi improvizációk alapját is ezek az ősi görög énekek képezték.
Odüsszeusz útja hosszú és harcokkal tarkított, de ő győztesként szeretne visszatérni – azonban egy rövidebb út is vezethetne haza: egy belső utazás, a lélek útja.
A társulat most lép fel először Magyarországon.

szereplők: Larisza Rusznak, Olekszander Formancsuk, Andrij Vogyicsev
fény: Jevgen Kopjov
hang: Olekszij Szikorszkij
látvány: Volodimir Karasevszkij
jelmez: Olga Novikova
rendező: Olexander Bilozub

www.kurbas.org.ua


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció