Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2007 / Július 20, Péntek

 

Előadás

Webnapló
bio thealter - vége van. vége van, na mondom! majdnem viszlát bőröndös song thealter - másképp lecsengés urbán andrás: pilinszky: urbi et orbi majdnem itt a vég - hallelúja a zsinában a hatodik napon - erre ki erre arany sir ű bárány pénteki három éjszakai woyzeck 5 kettőnek - fejből írt könyv megtámadták a thealter webnaplójának íróját megnyugtató érzés blogogó urbán amivel adós maradtam: ladányiék felfelé zuhanás szkotland jard báj hmg maurits szalon thealter - pekketek2 pekketek artus: sztélé megnyitottunk! kilövés már csak egy!!! már csak kettőt alszunk már csak hármat alszunk...

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Don’t EAT Group – Juhász András: Landscape – médiaáldozat - (flexibilis, mozgatható vetített környezetre épülő performansz)

20. Péntek 22:30     Mars tér, U pavilon

45'

A kísérlet középpontjában az ember áll. A test kitartása és ellenállása, az alapvetően fizikai és szakrális áldozatiság – kontrasztban a szellemi, köznapi kultúra könnyed, súlytalan valóságával. Rezgések és jelentéktelen mozdulatok óriásira növesztése – párhuzamban a média világ hasonló mechanizmusával, mely jelentéktelen rezgésekre csap le, és belőlük földrengést generál.

A Landscape egy kulturális, szakrális eszmerendszerhez kötődik, a reneszánszhoz, az ember-centrikus gondolkodás európai kezdetéhez. A színpadon egyházi attribútumok, jelképek média-transzformációi jelennek meg. A performansz megmutatja, hogyan szorítja ki az álvalóságot gyártó média és gazdasági hatalom az egyházi és kulturális eszmekör több ezer éves örök gondolatait.

koncepció: Juhász András
szereplők: Budai Enikő, Diák Attila, Diák István, Juhász András, Juhász Márton, Juristovszky Tamara, Salti András, Sáros Miklós
zene: Jávorka Ádám brácsa, Varga Zsolt szaxofon, Sőrés Zsolt
díszlet, látvány: Diák István, Juhász András, Juhász Bandi
kamera dizájn, jelmez: Juristovszky Tamara
videó: Juhász András, Péter Boldizsár
urbaniser: Bernáth Zsiga, Gábor Marci
technika: Juhász Bandi, Till András
videó technika: High Media Kft., MKX Kft., Urbaniser, Populart Studio

Korlátozott nézőszám!

www.sinpage.org

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció