Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2011

 

Fesztivál

Jegyinformáció

nyomtatható verzió
Kérjük, olvassa el figyelmesen!

Alap jegyárunkon nem változtattunk, mert bár a mi nehézségeink is szaporodnak, szeretnénk, ha továbbra is bárki számára elérhetőek maradnának programjaink.
A kínálatban 9 előadás szerepel, ezek közül mindössze 2 kiemelt jegyárú – ezekre viszont elővétel esetén kedvezményt kínálunk!
Így aki a fesztivál minden előadását megnézi, és előre megvásárolja a jegyét, nem csak a helyét biztosítja be, hanem átlagosan 900 Ft-ért vált jegyet a jobbnál-jobb előadásokra!

Jegyrendelés:
online a Részletes program menüpont alatt
e-mailben a maszk@maszk.hu e-mailcímen
Jegyrendelést a fesztivál kezdetéig bármikor, a fesztivál első napjától viszont csak naponta 16.00 óráig fogadunk, a még fennmaradó szabad jegyek függvényében.
A jegyrendelést minden esetben visszaigazoljuk e-mailben, a jegyrendelés csak a visszaigazolással lesz érvényes, kérjük, a visszajelzést minden esetben kövessék figyelemmel!
Az előrendelt jegyek átvehetők a fenti jegyárusítási időpontokban, de legkésőbb az adott előadás kezdete előtt 1 órával. Az eddig át nem vett jegyeket, amennyiben igény van rá, eladjuk.

A honlapunkon a Hírek rovatban jelezni fogjuk, mely előadásra kelt már el az összes jegy, kérjük online és e-mailes jegyrendelés előtt tájékozódjanak!


Jegyárusítás, a fesztivál összes előadására:
Régi Zsinagóga (Hajnóczy utca 12.)
szeptember 18. vasárnap: 15.00-19.00 között
szeptember 19-20. hétfő-kedd: 17.00-19.00 között
szeptember 21-23. szerda-péntek 15.00-tól az utolsó előadás kezdetéig
szeptember 24-25. szombat-vasárnap: 14.00-tól az utolsó előadás kezdetéig

Kérünk mindenkit, használja ki az előzetes jegyvásárlási lehetőséget, ne hagyja a jegyvásárlást az utolsó pillanatra, mivel nézőtereink korlátozott befogadóképességűek!


Alap jegyár: 800 Ft
Szakmai jegy a fellépőknek: 400 Ft
Kiemelt jegyár:
Bárka Színház: Háy János: Nehéz: 1800 Ft, az elővételben, szeptember 21. szerda este 20.00-ig előrendelt és megvásárolt jegyek ára 1500 Ft
Kaposvári Egyetem Művészeti Kar V. évfolyam: Füst a szemben: 1200 Ft, az elővételben, szeptember 22. csütörtök este 19.30-ig előrendelt és megvásárolt jegyek ára 1 000 Ft.
Az elővételi kedvezmény csak a fenti időpontokig történő jegyvásárláskor érvényesíthető!

A megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani!
  Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció