Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2008 / Július 24, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
bezár adni az érzést 2 az utolsó néző fesztzár klamm háborúja adni az érzést kedvenc képem szivárvány, kígyó úszóházi turbóparti majdnem vége gudbáj maszkaland módra turbo urban paradiso a tánc mindenkié - bozsikék betáncolható terek önkényesek pedig vannak sírós lélektánc landart: homoki teve a hét műtárgya maszk-kalandorok rudolf hess tíz a nap csendélete holland cunami makám koncert bele a közepébe megnyitók napja befőtt 0. nap - a várakozás napja

Részletes információ

Oldal nyomtatása

MASZKALAND: Alkotás a műhelyekben

24. Csütörtök 09:30     Vasvári SZKI

150'

Fotó Műhely: saját kamera készítése. Mindenki elkészíti a saját egyedi kameráját, amit rögtön ki is próbálunk. Megnézzük,  hogy  a  fogyasztói  társadalom  óhatatlanul  is  ránk erőltetett  dolgai  nélkül  hogyan  lehet  minél egyszerűbben,  saját  magunk  által  létrehozott  eszköz  segítségével  leképezni  a  minket  körülvevő  világot. Megtapasztaljuk, milyen  az,  amikor nem  a  gépünk mondja meg, hogy mit  látunk, hanem mi mondjuk meg  a gépünknek, hogy mit láttasson. Így juthat érvényre a mindenkiben rejlő egyedi látásmód.

Filmes Műhely:  animációs  nap.  Rajzfilm  és  pixilláció  készítése  fényképekből,  rajzokból, és  egyéb  technikai lehetőségek felhasználásával.

Dráma Műhely: burleszk-metamorfózis. Mi alapozhatna meg  jobban egy vidám napot, mint a némafilmekben is gyakran használt vicces burleszkjelenetek? De mi történhet akkor, ha a vicces burleszkjeleneteket kényünk-kedvünk  szerint  alakítjuk  át:  visszapörgetjük,  előretekerjük, lelassítjuk,  felgyorsítjuk,  és  mai  szituációkba helyezzük? Erre derül fény csütörtökön.

A Grafikai Műhely az Ének és Tánc Műhellyel együtt metamorfózis rejtély-, kaland- vagy akadályjátékot  talál ki délutánra a többi gyereknek. a metamorfózis-játék során egy-egy alkotócsoport a saját muhelyének sajátosságait felhasználva olyan labirintust vagy rejtélyházat építsen fel, ahol a játszók csak bizonyos játékszabályok betartásával és tudás megszerzésével juthatnak el a célba.

 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció