Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2008 / Július 24, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
bezár adni az érzést 2 az utolsó néző fesztzár klamm háborúja adni az érzést kedvenc képem szivárvány, kígyó úszóházi turbóparti majdnem vége gudbáj maszkaland módra turbo urban paradiso a tánc mindenkié - bozsikék betáncolható terek önkényesek pedig vannak sírós lélektánc landart: homoki teve a hét műtárgya maszk-kalandorok rudolf hess tíz a nap csendélete holland cunami makám koncert bele a közepébe megnyitók napja befőtt 0. nap - a várakozás napja

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Ekisfeszt Akadémia: esszé felolvasás

24. Csütörtök 14:00     Jate Klub

A MASZK Egyesület és az Ekisfeszt akadémia jeligés színházi kisesszé pályázatot hirdetett METAMORPHOSIS címmel. a pályázaton 28. életévüket még be nem  töltött egyetemi,  főiskolai hallgatók vehettek  részt. Három díjat, a MaSZK Egyesület különdíját, valamint Közönségdíjat ajánlottunk fel.

A bírálók – Szijj Ferenc költő és Szilasi László irodalmár – felolvasóülésen mutatják be a beérkezett műveket, majd értékelik és beszélgetnek  azokról  a hallgatósággal,  illetve maguk  is bemutatják egy-egy  alkotásukat  a témában. (Vigyázat! Ez még nem eredményhirdetés! Kérjük a pályázókat, őrizzék meg anonimitásukat!)

Az előadások helyszínein kihelyezett jeligés pályázatokat megismerve a közönség is szavazhat az általa legjobbnak ítélt ifjú esszéistára. Természetesen az interneten is lesz lehetőség olvasni és szavazni, a szakmai zsuri döntését követően, július 18-ától. a fesztivál zárónapján, vasárnap 12.00 órakor lezárjuk a szavazást (az interneten is), és a fesztiválzárón kerül sor a díjkiosztóra. Ekkor oldjuk föl a jeligét is, az összes pályázó esetében.
A közönségszavazatok tehát vasárnap déli 12 óráig adhatók le írásban a THEALTER fesztivál helyszínein, illetve folyamatosan a fesztivál honlapján: www.thealter.hu.

Pályázati díjak:
I. díj: 50.000 Ft
II. díj: 30.000 Ft
III. díj: 20.000 Ft
Közönségdíj: értékes könyvcsomag
Különdíj: Maurits Ferenc festőművész MaSZK Egyesületnek készített festménye

A legjobb pályaműveket a MASZK Egyesület megjelenteti.

Felolvasóülés: 2008. július 24. csütörtök, 14.00., JATE Klub
Díjkiosztás: 2008. július 27. vasárnap, 20.00 Régi Zsinagóga

Jövőre is lesz kisesszé pályázat, az ideihez hasonló feltételekkel! a 2009-es fesztivál – és így az írásművek – témája az illúzió lesz. a pontos kiírást 2009. március 1-jén tesszük közzé.

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció