Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2008 / Július 25, Péntek

 

Előadás

Webnapló
bezár adni az érzést 2 az utolsó néző fesztzár klamm háborúja adni az érzést kedvenc képem szivárvány, kígyó úszóházi turbóparti majdnem vége gudbáj maszkaland módra turbo urban paradiso a tánc mindenkié - bozsikék betáncolható terek önkényesek pedig vannak sírós lélektánc landart: homoki teve a hét műtárgya maszk-kalandorok rudolf hess tíz a nap csendélete holland cunami makám koncert bele a közepébe megnyitók napja befőtt 0. nap - a várakozás napja

Részletes információ

Oldal nyomtatása

MASZKALAND: Alkotás a műhelyekben

25. Péntek 09:30     Vasvári SZKI

150'

Dráma Műhely:  vágyott  átalakulások napja. Mindenki elgondolkodik néha  azon, de  jó  lenne másmilyennek lenni… Ezen a napon varázstárgyak  segítségével különböző korokba,  időkbe és terekbe  repülünk, és  rövid montázsjeleneteket építünk ezekből a vágyakból.  Így kerülhet egymás mellé egy montázsra például Mátyás király és Charlie Chaplin, Britney Spears és Nemecsek Ernő. És folytatódik a jó hangulat…

Grafikai Műhely: Hidegtű nyomtatás, ismerkedés a linómetszéssel (magasnyomó grafikai eljárás). a kompozíciót linóba véssük, majd nyomtatjuk.

Ének és Tánc Műhely: Bemelegítés, a  táborlakók által hozott zenék különféle hangi és zenei  interpretálása. Interaktív  játékok,  ahol  csak  a hangunkat  és  a  testünket használjuk gondolataink, mondanivalóink  közvetítésére. Stílus-sokszínuség. Egy adott zene stílusváltással történő bemutatása, valamit arra  történő megfelelő mozdulatok.

A Fotó Műhely és a Filmes Műhely együtt metamorfózis rejtély-, kaland- vagy akadályjátékot talál ki délutánra a többi gyereknek.

 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció