Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

vége van thank you! cry baby bloggerdíjak csakazértis tisztelt hazudozó - jutalomjáték weöres sándor ismeretlen versei yo múlt idő talpaink állampolgári ismeretek egy biciklizés margójára lulu, feminista-e vagy? trojka: cleansed máágness zenében úszni bloggerbio III: akár akárki nyaff nyaff nyaff öltönyösök a sócsíkon belül fuharosok beksztédzs vagy mi túlvagyunk aranymetszés, atlantiszbár fesztblogger bio II. fesztblogger bio I. 12 nő hűtőmágnes, kitűző van eladó előadáselőtt az új mantra: eszme álfesztiválbarátok kíméljenek! u21 nyitó merénylet a felejtés kegyelme

Videók

 

 

tisztelt hazudozó - jutalomjáték

2015.05.28.

23:40

george bernard show egy igazi harcos - és egy igazán lelketlen férfi.


negyven éven át szövik gyengéd szálak Mrs. Patrick Campbellhez, aki sikerre viszi a Pygmaliont (amit nem Pájgmálionnak ejtünk), és akinek utolsó éveit nem igyekszik megkönnyíteni.


fura szerelem: Show már nős, Stella a viszonyuk közepette keres és talál magának férjet. Mégis, képtelenek elszakadni egymástól.ami igazán jó bennük, az a szellemi szex, hogy Stella életének utolsó hónapjaiban is képesek kihívást jelenteni egymás számára, és még haragjukban, csalódottságukban, megbántottságukban is képesek felülemelkedni ezeken az érzéseken, és gyengéden flörtölni egymással. fura, hgoy sosem lettek szeretők, főleg azért fura, mert nem értjük, hogyan bírták ki - és azt sem tudjuk, hogy ez a saját döntésük volt, vagy soha nem alakultak úgy a dolgok, hogy ez a szerelem kiteljesedjen.de miért is írom ezt, amikor a szerelem nem feltétlenül a testiségben teljesül ki?

és miért is írok erről, amikor semmit nem tudok a szerelemről?a tisztelt hazudozó - nádasdy ádám újrafordításában - magával ragadó, székhez szögező, de ebben nagyon nagy része van jordán tamásnak és molnár piroskának.

jutalomjáték - a közönségnek.

csüggünk minden szavukon, figyeljük minden rezdülésüket, együtt sóhajtunk vleük és együtt írjuk az újabb és újabb leveleket.

sok minden miatt irígylésre méltó show és mrs. campbell kapcsolata, de számomra főleg azért is, mert az ő korukban még nem volt internet és e-mail, ami végül is ellopta az emberktől a levélvárás és a borítékbontás izgalmát.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció