Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2015-1 / Május 21, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
vége van thank you! cry baby bloggerdíjak csakazértis tisztelt hazudozó - jutalomjáték weöres sándor ismeretlen versei yo múlt idő talpaink állampolgári ismeretek egy biciklizés margójára lulu, feminista-e vagy? trojka: cleansed máágness zenében úszni bloggerbio III: akár akárki nyaff nyaff nyaff öltönyösök a sócsíkon belül fuharosok beksztédzs vagy mi túlvagyunk aranymetszés, atlantiszbár fesztblogger bio II. fesztblogger bio I. 12 nő hűtőmágnes, kitűző van eladó előadáselőtt az új mantra: eszme álfesztiválbarátok kíméljenek! u21 nyitó merénylet a felejtés kegyelme

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Horváth Mihály Gimnázium (Szentes): Atlantisz bár / Arany-metszés / Fuharosok - a szentesi HMG drámatagozatának 3 előadása

21. Csütörtök 17:00     Régi Zsinagóga

150'


Horváth Mihály Gimnázium (Szentes): Atlantisz bár

Játsszák: Börcsök Bálint, Contu Sarah, Gesztesi Alexandra, Hosszú Hermia Zsuzsanna, Kis Virág, Kozsuch Ádám, Madácsi István, Magyari Gyöngyi, Márta Renátó, Nyolczas Anett, Petes Valentina, Pigniczki Dóra, Sikó Koppány, Varga Zsófia, Zsótér Kitti.
Rendezték: Pádár Zsolt, Szurmik Zoltán

Az Atlantisz bár az a hely, ahová mindannyian vágyunk, még akkor is, ha sok szerencsétlen ember él ott. Nem számít, mert Amelie elvarázsol bennünket, még akkor is, ha nem minden úgy van, mint ahogy azt először gondoljuk!


Horváth Mihály Gimnázium 11.D (Szentes): Arany-metszés, avagy a gyilkos asszony balladája

Játsszák: 11. D osztály
Rendezték: Pádár Zsolt, Szurmik Zoltán

Arany János balladáinak drámaisága, az Árva fiú története a bűn és bűnhődés témakörében, 30 percben.

Horváth Mihály Gimnázium 12.D (Szentes): Fuharosok

Szereplők:
anya:Lakatos Gabriella
lány: Kovács Vecei Fanni
Zsófika: Kiss Helga
Fuharosok: Pribelszki Norbert, Virág Barnabás
Bolondka: Baranyi Csanád
jobbkéz és dramaturgiai középpont: Teleki Kitti
technikus: Fabó Márkó
összefogta: Szebeni Zoltán

„Hát megjöttek! Hát megjöttek a fuharosok. Az ő kurjantásaik verik szét a hajnalt – szakadt, szürke, nyűtt – a csend törékeny és üres. Láttam nővéreim rettenetes arcát! – ádáz! ádáz! – Drágáim, az istenért, de hát mi történt?”

A XXVI. Országos Diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális rendezvényén a zsűri (Józsa Katalin és Mészáros Zsolt drámapedagógus, Kovács D. Dániel rendező és Sárosi Gábor ODE elnök) különdíjjal jutalmazta színészi munkájáért és a legjobb betétdalért Pigniczki Dórát (Atlantisz bár), kiváló páros színészi munkájáért Grgity Nikolettát és Sikó Koppányt (Arany-metszés), valamint az átütő színészi jelenlétért a Fuharosok szereplőit.

www.hmg.hu

Az V. THEALTER U21 plusz Aperitif kisfesztivál programja.

Jegyár: 600 Ft, diákigazolvánnyal ingyenes!


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció