Search
 
  Program | About Thealter | Archive | Press | Links  
 

THEALTER / Festivalblog

 

News

itta vége a végső válasz szomorú gudbáj bűnjelek voksoltunk a tünet együttessel legyetek bátrak! szabó réka: ez mind én leszek egykor még mindig a többiek szabó réka egy angyal önnek ciánvoks ujjgyakorlat fotós és költő növendékeknek kosztoláyni dezső színház - antigoné mégeccer haiku kdsz/antigoné/zsarnokság kosztolányi dezső színház - ó jaj én kérek elnézést nemkétszék, nemasztal antigoné vs iszméné antigoné/fáni a padon saniybá szong a kurvák pénzén (úrinő) toldi másodszor burok és buborék mennyekbe vágtatás helyett ringat mit is kellene írni? megnyitott fesztivál, barátom! igen igen nem nem de

Videók

 

 

ciánvoks

2014.05.27.

22:03fesztiválbarátom egy igazi gigantikus lokálhíró.
adjatok neki egy szavazógépet a kezébe, és szétszavazza a világot.
itt még rémült az arca, mert most tudta meg, hogy neki kell a világot szétszavazni.ezzel az intergalaktikus pántejúti szavazógéppel.fesztiválbarátom a világ ura, igen-nemmel kipirinckáz mindent és mindenkit, aki nem idevaló, a galaktikus szabadság elhozója, igazi egyetlen forradalmár, kékszívű hős.
és most, most következik az az intergalaktikusan és páncsillagrendszerek által is örökkévaló pillanat, amikor elkezdi nyomogatni azt a gombot.
viszlát, srácok.

nyemcsok éva eső


to the top
 

2024 THEALTER

Imprint    Sitemap    Privacy policy   Sign in   Registration