Search
 
  Program | About Thealter | Archive | Press | Links  
 

THEALTER / Festivalblog

 

News

itta vége a végső válasz szomorú gudbáj bűnjelek voksoltunk a tünet együttessel legyetek bátrak! szabó réka: ez mind én leszek egykor még mindig a többiek szabó réka egy angyal önnek ciánvoks ujjgyakorlat fotós és költő növendékeknek kosztoláyni dezső színház - antigoné mégeccer haiku kdsz/antigoné/zsarnokság kosztolányi dezső színház - ó jaj én kérek elnézést nemkétszék, nemasztal antigoné vs iszméné antigoné/fáni a padon saniybá szong a kurvák pénzén (úrinő) toldi másodszor burok és buborék mennyekbe vágtatás helyett ringat mit is kellene írni? megnyitott fesztivál, barátom! igen igen nem nem de

Videók

 

 

bűnjelek

2014.05.28.

16:39

jegyzőkönyv

a mai napon jegyzőkönyvbe vesszük, hogy előállítottunk egy magát megnevezni nem akaró, személyi iratokkal önmagát igazolni nem tudó vagy nem akaró személyt. azonosítása folyamatban van.

az alábbi bizonyítékokat foglaltuk le, amelyekkel megvalósítható a folytatólagos színházbajárás vádja, többrendbeli előadáson való részvétel, többrendbeli előadást való rögzítés képi felvételek útján valamint írásosan. a bizonyítékokkal továbbá megvalósítható a szórakozás bűncselekménye is, különös tekintettel a fejhallgatóra. több olyan tárgyat is lefoglaltunk (lásd részletesen lentebb), amelyek menekülés esetén hasznosak illetve elengedhetetlenek lehetnek.  

a lefoglalt tárgyak listája:

1-es számú bűnjel: olympos típusú fényképezőgép. kicsit fapados, ha már fotóz, jobbat is vehetett volna. gyanúsított gépének memória kártyáján több száz színházfotót találtunk, amelyeket kollégáink most is elemeznek.

2-es számú bűnjel: színházi fesztivál programfüzet. a programfüzetben egyes előadások mellé kézzel belefirkáltak, gyanúsított nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy ő tette volna.

3-as számú bűnjelek: több színházjegyet gyanúsítottnál nem találtunk, csupán három darabot, ezért csak háromrendbeli színházbajárással tudjuk vádolni.

4-es számú bűnjel: léggömb fejhallgatóval. kollégáink nyomozása alapján kiderült, hogy a piros szív alakú léggömb az egyik előadásról származik. a léggömb belsejében cédula, ezt hamarosan a laborunk munkatársai fogják kivenni és elemezni, különös tekintettel az ujjlenyomatokra. a piros fejhallgatón megtaláltuk a gyanúsított DNS-mintáját, és csak az övét. a hanglejátszó eszközt még mindig keressük.

5-ös számú bűnjel: helló kittyis fekete-arany jegyzetfüzet, amellyel gyanúsított vélhetően minden előadáson megjelent, és a füzetbe saját gondolatait jegyezte le.

6-os számú bűnjel: egy 500 és egy 100 forintos, gyanúsított vélhetően a menekülését akarta ebből megoldani.

7-es számú bűnjel: kerékpáros fejlámpa, szintén meneküléshez, rossz idő vagy sötétség esetleg kései óra felmerülése esetén.

8-as számú bűnjel: mézes negró cukorka papírja fekete szigszalaggal megerősítve. egyelőre nem tudjuk, hogyan juthatott a gyanúsítotthoz és mi célt szolgál. egységünk tagjainak tudomása szerint ilyen jellegű kémeszköz nem létezik, de mivel ez egyelőre nem bizonyított, megvizsgáljuk alaposan, hátha elrejtettek benne egy kémkedésre alkalmas készüléket.

9-es számú bűnjelek: egy ötforintos valamint egy cédula „Szabó Réka egy angyal” írással. szép, szinte kalligrafikus kézírás. sz. r. személyének azonosítása még folyamatban van.

10-es számú bűnjelek: írásra alkalmas tollak. felmerült a gyanú, hogy ezen tárgyak is kémeszközök, ezért bevizsgáljuk mindkét lefoglalt tárgyat.

11-es számú bűnjel: hülye képet vágó apró kis figura, vélhetően vatelinnel kitömve. boncolás után tudjuk majd megmondani, hogy rejt-e kémkedésre használható berendezést, mikrocsipet vagy egyebet. gyanúsított erről a tárgyról sem beszélt, viszont megfontolásra ad okot az a tény, hogy a tárgyak lefoglalása során csak akkor mutatott bármi érzelmet és rándult meg az arca, amikor ezt a kis kék tárgyat is elkoboztuk tőle.

 

kelt itt és itt, sk, pecsét.


to the top
 

2024 THEALTER

Imprint    Sitemap    Privacy policy   Sign in   Registration