Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

csak tíz év múlva ne ez a dal legyen alszunk rá egyet... téli utazás a kaposváriakból balta luxus csárdáskirálynő és zombik a nézőtéren hangállam - én zene nélül soha a legjobb előadás: csontbrigád hősök, hétköznapiak megvillan családi pótlék cipőtrend a bűvös mondat blú iz red szong mit nézzünk ma? mindent! én kérekelnézést1 férfibarátságról az athéni timon veretes párbeszéd a fesztiválbarátság égisze alatt hmg/halálra táncoltatott gagarintól steinerig - nagyon szubjektív kis esti hmgs zene u21 hivatalos megnyitó szophoklész reggelire u21 megnyitó előtti megnyitó

Videók

 

 

cipőtrend

2012.10.13.

10:47az őszi fesztiváltrendben különös értéket képviselnek a cipők. a színes lábbelik életcélja már gyártásuk pillanatában, hogy beteljesítsék a szürkébe hajló évszak megszínesítését. az okkersárga, a piros, a kék vidámabbá teszi szívünket és lelkünket, emeli nézőtársaink hangulatát.
míg a nézők cipőválasztása szerencsére a hagyományos feketétől elrugaszkodik, addig a színészek majd mindegyike cipőválasztásával megpróbál azonosulni a színpad szürkés-fekete színével.
az idei fesztivál kifutóján a legnagyobb sikert a fekete-fehér, míves kidolgozású lábbeli aratta, amelyet a KoMa társulat előadásának Flaviusa, Vicei Zsolt viselt. a kifutón az ő tervezője kapta a legnagyobb tapsot.
a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció