Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2013 / Július 24, Szerda

 

Előadás

Webnapló
klóz dö hárt, klóz dö dór régi zsinagóga, zsinórpadlás egy teát na mi lesz még? egy óra a kozmoszról - hawking tartuffe - respect, gyerekek! potméter- és kábelrengeteg halottaskönyv kopi pészt - önplagizálok beszélő tárgyak1 tahó e vagy? olyan szakadós ma a szál rájátszás - másik kabát és haza alföldi mint csáknorisz szpíking bádíz nem meghalni, ez a lényeg vagy-vagy keserű kávé, ha fehér kemény alföldi-csáki könyv - a nézőtér kémiája miért szeretem alföldit? elkezdődött

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Kari Györgyi-Vati Tamás-Szokolay Dongó Balázs (Budapest): Parti Nagy Lajos: Fülkefor és vidéke. Magyar mesék

24. Szerda 23:00     Régi Zsinagóga

50'

előadók: Kari Györgyi, Vati Tamás, Szokolay Dongó Balázs
háttérkép: Miksa Bálint
zenei szerkesztő: Szokolay Dongó Balázs
koreográfia: Vati Tamás
produkciós munkatárs: Lippai Krisztina
rendező: Kari Györgyi

Külön köszönet Parti Nagy Lajosnak.

Az előadás Parti Nagy Lajos az ÉS-ben megjelent, majd külön kötetben is publikált közéleti glosszáinak színházi adaptációja élő zenei és tánckísérettel, kortárs népi performansz formájában.

Kari Györgyi, „a melankólia dívája” 1977-1985 között a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja volt, nevéhez számtalan emlékezetes alakítás kötődik. 1985-2000 között budapesti színházakban játszott, majd a Városi Színház tagja lett, Halász Péter egyik legközelebbi munkatársa. Halász halálát követően kezdett rendezni, emellett színdarabokat, prózát is ír.
Vati Tamás táncművész 1996 óta a Bozsik Yvette Társulat tagja, kiváló és karakteres szólótáncosa, de az utóbbi években prózai előadásokban is játszik.
Szokolay Dongó Balázs népzenét, valamint népzenei ihletésű jazzt és improvizatív zenét játszik dudán, furulyán és szaxofonon, több formációban. A koncertezés mellett tanít és zeneszerzéssel is foglalkozik.A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció