Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2013 / Július 26, Péntek

 

Előadás

Webnapló
klóz dö hárt, klóz dö dór régi zsinagóga, zsinórpadlás egy teát na mi lesz még? egy óra a kozmoszról - hawking tartuffe - respect, gyerekek! potméter- és kábelrengeteg halottaskönyv kopi pészt - önplagizálok beszélő tárgyak1 tahó e vagy? olyan szakadós ma a szál rájátszás - másik kabát és haza alföldi mint csáknorisz szpíking bádíz nem meghalni, ez a lényeg vagy-vagy keserű kávé, ha fehér kemény alföldi-csáki könyv - a nézőtér kémiája miért szeretem alföldit? elkezdődött

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Kriptonit labor (Budapest): A Felkelő

26. Péntek 21:30     Régi Zsinagóga, kert

15'

koreográfus-előadó: Szitás Balázs

„Nem bírom elviselni, ha megérintenek. Undorodom tőle. Fizikailag képtelen vagyok rá. És mégis! Elviselhetetlenül vágyom az ölelésre. Nem éreztem semmit az undoron kívül. Talán soha. De talán most! Megpróbálom újra. Utoljára. Hátha meg tudok ölelni valakit.”

A Kriptonit labor kutatói a tánc, a mozgás és a fizikai színház határterületeit fedezik fel, a humor és a tragikum elemi részecskéit keresik, az értelem spontaneitását és az ösztön nyelvét ötvözik, vegyítik az érzékszervi hatásokat a metaérzékekkel, egyetemes kommunikációs formát desztillálnak az érzelmek és a test egymásra hatásából. A Kriptonit labor kutatói Kriptonitot gyártanak.

A produkció 2010-ben megnyerte a Tízperces színházak fesztiváljának fődíját a Tűzraktér Független Kulturális Központ és Alkotóházban.

www.facebook.com/kriptonittheatre

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció