Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

zisz iz di end elégedetten dőljünk hátra my body your landscape elnyújtott fesztivál/elnyújtott randizgatás az ő utcájuk még várni kell jaj a szerelem farkasok órája k2 yorick húha a szívem húha a lelkem a jó toll ricsi dö szörd széthúzott fesztivál

Videók

 

 

a jó toll

2014.10.06.

11:04el sem hinnéd, mennyire fontos a jó toll.

a formája. legyen kecses, ne bumszli. a bumszli toll a sokat író kéznek nehéz. jó, ha egy kicsit design-os, de ne legyen túltervezett. könnyű legyen, jó fogású.

fontos, hogy a jó toll jól fogjon. szépen lehessen vele írni. már annak ugye, aki tollal ír.

hát, mit m ondjak, szombat este elég hülyén éreztem magam az első sorban a jegyzetfüzetemmel, más az, ha a nézőtéren ülök az első sorban sötétben, és más az, ha a kivilágított színpadon, a színészek szájában, fényárban úszva. mindegy, akkor is le kell írnom ezt-azt. hozzászoktam már, hogy lapokat körmölök tele úgy a benyomásaimmal, hogy le sem kell néznem.

szóval ajó tollnak vékony a hegye, és a tintája nem túl sötét és nem is túl világos. a legjobban a ivlágosan fogó tollakat utálom. de azokat nagoyn ám.

nem baj, ha a toll m intás, pl. miffy van rajta, a miffys tollakat nagyon szeretem.
szeretem a töltőtollakat, gyűjtöm rég óta, imnden fővárosban, ahol jártam, vettem egyet. vagy az arra járó barátaim hoztak nekem ajándékba. a töltőtollakkal azonban nem lehet egy fezstivált végigírni. nem azért,mert elkopik a hegyük, hanem mert nem is tudom. eddig még sosem sikerült. nem zavar, ha  összetintázom a kezem (mert minidg összetintázom), inkább a maszatolás zavar. hogy utána nem fogom tudni itthon elolvasni. a töltőtollaknál szeretem a színes tintapatront, amiből mindig van nálam otthon egy marékkal.

szóval nehéz jó tollat találni. iogazából egyszer szívesen meghallgatnám egy toll véleményét is erről, de azt hiszem, már az is túlzás néha, hogy a hangok bezsélnek hozzám. úgy hogy inkább ez most hagyjuk.

a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció