Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2014 / Július 24, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
zisz iz di end elégedetten dőljünk hátra my body your landscape elnyújtott fesztivál/elnyújtott randizgatás az ő utcájuk még várni kell jaj a szerelem farkasok órája k2 yorick húha a szívem húha a lelkem a jó toll ricsi dö szörd széthúzott fesztivál

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Méhes Csaba (Pilisszentlászló): A pisztráng – pácban, körettel - pech-show

24. Csütörtök 16:00     Csillag Börtön

60'

előadja: Méhes Csaba

A hegedűművész belép a színpadra, ám a zongorakísérő nem érkezik meg. Itt kezdődnek a bajok. És nem érnek véget. Barátunk egyre jobban belegabalyodik a kínos helyzetbe. Végül azonban minden megoldódik, hatalmas a siker.

„A színpadra beeső muzsikus tehetetlenségének színpadi megjelenítése, az esendőség és esetlenség ilyen magas színvonalú megjelenítése, a karakter felépítése kizárólag vizuális eszközökkel: csodálatos, az már csak plusz, hogy sírva lehet rajta röhögni szinte folyamatosan. Ahogy haladunk előre, minden vele kapcsolatos előzetes (feltételezett) tudásunk igazoltatik, mi több, kiderül, hogy azt még fokozni is lehet. És – láss csodát – tíz-tizenöt perc elteltével tátott szájú kisgyermekként várjuk az újabb fokozást, és közben megszeretjük a kezdetben a (színpadi) életéért harcoló figurát, aki ellen összeesküdtek a körülmények. (...)
[Méhes Csaba] pontosan ismeri a varieté, a pantomim és a színház hatásmechanizmusát, biztos ízléssel, kikezdhetetlen koncentrációval, a közönség pontos ismeretével, finom intelligenciával, kétségtelen eleganciával, látszatra játszi könnyedséggel – tehát igazán kemény munkával – mulattat, szórakoztat, nevettet, együttjátszat. Közösséget és élményt, tehát közösségi élményt teremt.”

Ugrai István: Pisztrángtízes, 7ora7.hu

Méhes Csaba Európa szerte elismert, kedvelt mozgáskomikus, pantomimművész, az idén elnyerte a Thália Humorfesztivál Legjobb Kabaré Előadó díját. Produkciója egy igazi slapstick comedy szavak nélkül, támadás a nevetőizmok ellen.

Részlet az előadásból itt.

www.mehes.hu

A vendégjáték támogatója: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata

Korlátozott nézőszám!
A börtönbeli előadás megtelt, arra nem tudunk több előjegyzést felvenni.

 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció