Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Videók

 

 

piros úszóház, gudbáj drinkek

2009.07.27.

00:51vasárnap este tizenegy óra körül feldübörgött dj. zöld - illetve a bakelitjei meg a hangfalai - a piros úszóházon. nézők és fellépők, önkéntesek és szervezők, tolmácsok és naplopók együtt táncoltak, beszélgettek hajnalig.
legalábbis remélem, hogy míg én a másik oldalamra fordulok, ti még akkor is mulattok.


a blognak még nincs vége: hétfőn a szokásos záró beszámolóval még jelentkezem. tudjátok: húzom az időt, hogy én is kimondjam: vége van, a thealter újabb egy éves csipkerózsika-álmába merül.

szóval lesz még egy kám bekk.a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció