Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Videók

 

 

donki

2009.07.21.

11:59

don quijoték még ma is vannak.meg olyanok is, akik újra és újra felelevenítik a bús képű lovag, és hű szolgája, sancho panza legendáját. a szegedi egyetemi színháznak sikerült ez eredeti módon, sok humorral.
a sokkoló kezdés után morfondíroztunk, vajon lesz-e jobb. lett.
megtudtuk, hogy don quijotét érdemes klónozni - persze, különböző gixerek becsúszhatnak.
a fülledt nézőtéren eszünkbe jutott, hogy mindenkinek meg van a saját szélmalomharca, a saját hűt szolgája, akit nyilván nem sanchonak hívnak, a saját dulcinája. aki álmában megjelenik.


és mindig van valaki, aki tükröt tart elénk, hogy meglássuk magunkat a magunk valójában.


meg a saját értelmezése arról, hogy a don bolond volt-e, vagy tényleg egy álmodozó, tiszta lelkű, az igazsgában és a becsületben mélyen hívő lovag.de az is lehet, csak játék az egész: illanó illúzió.

(szegedi egyetemi színház - szerelmesek és don quijoték)a lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció