Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2009 / Július 24, Péntek

 

Előadás

Webnapló
önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Ache (Oroszország): A dráma-gépezet imitációja

24. Péntek 18:00     Kisszínház

60'

Az Ache színházi csoport 1989-ben alakult Szentpétervárott (akkor még Leningrád), és hamarosan a város független művészeti életének egyik elismert és sikeres szereplőjévé vált. Színházi előadások mellett filmeket is készítettek és képzőművészekként és látványtervezőkként is alkotnak. Előadásaikban, amelyek gyakran az álmok világához és a rituálékhoz hasonlatosak, fontos szerepet játszanak a különböző tárgyak, a színészek és a tárgyak kapcsolata, a tárgyak szimbolikus jelentései, valamint a látvány maga.
A társulat tagjai számos alkalommal dolgoztak együtt mind az orosz független színházi szcéna kiemelkedő alkotóival (Szláva Polunyin, Derevo Színház, Formál Színház), mind neves nemzetközi társulatokkal. Folyamatosan úton vannak, a világot járják előadásaikkal Európában és a tengeren túl. Számos nemzetközi fesztiválon nyertek díjat, de a legjobb oroszországi színházakat évente felvonultató moszkvai „Arany Maszk” fesztiválon is több alkalommal nyertek a független színházak kategóriájában. A THEALTER-en immár ötödik alkalommal lépnek fel.

Pavel Szemcsenko a társulat alapító tagja, ez első szólóprodukciója. A költőien expresszionista előadás a közösségi magány megtapasztalásáról szól - egy olyan saját magán végzett kísérlet, amelynek során az ideális partnerrel, a tárggyal próbál meg dialógust folytatni.

alkotó-előadó: Pavel Szemcsenko

www.akhe.ru

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció