Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2009 / Július 21, Kedd

 

Előadás

Webnapló
önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Jelena Stikova (Oroszország): Tula

21. Kedd 18:00     Kisszínház

50'

Jelena Stikova a neves Derevo színházi csoport egyik legtehetségesebb tagja, aki önállóan is készít táncszínházi előadásokat. Tula című produkciója az ősi mexikói tolték civilizáció fővárosáról kapta címét. Egy képzeletbeli világ elevenedik meg a színpadon, a Derevo-iskolára oly jellemző egyedi, butoh-hatásokat tükröző mozgásvilággal és koreográfiával, izgalmas látványvilággal, szép és titokzatos zenével.
Jelena Stikova az elmúlt években Németországban, Lengyelországban és hazájában lépett fel fesztiválok vendégeként, valamint számos nemzetközi együttműködésben vett részt. Az utóbbi időben gyerekekkel is dolgozik saját mozgásstúdiójában, Moszkvában.

előadók: Jelena Stikova, Ivan Kozirjev, Viktorija Nyikityina, Alekszandr Barmenkov
zene: Igor Tyimofejev
hang: Spiros Paterakis
látvány és koreográfia: Jelena Stikova

morven83@mail.ru


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció