Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2009 / Július 23, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Pályi János: Órajáték - avagy Hétpróbás Nagyokos János történetei és pokoljárása - vásári bábmisztérium

23. Csütörtök 17:00     Vasvári SZKI

55'

Hétpróbás Nagyokos János lusta fickó, de mókázni sohase rest. Három és fél óra önfeledt móka, derű és kacagás, ötvenöt percbe sűrítve az idő rövidsége miatt.

Az alvilágból Lucifer irányításával elveszik az időtorony lakóinak idejét. Már mindenki elköltözött, csak Hétpróbás Nagyokos János fog ki a pokolbéli praktikákon. Őt nem lehet felidegesíteni, nincsenek rossz álmai, és nem hajlandó rohangálni. Egy befoghatatlan pofájú fickó, aki akármelyikünk lehetne. A legügyesebb énünk, aki móresre tanítja a hatalmaskodó házmestert, a tudálékos doktort, vagy a faragatlan rendőrt. Még a zsémbelő feleségét is meg tudja fékezni. Lucifer elrabolja a kisfiát. Jancsi pokolra száll, és sorra tángálja el az alvilági szörnyeket, Lucifert, és végül magát a Halált is megtáncoltatja.

játssza: Pályi János
írta: Kovács Ildikó, Veres András, Pályi János
zene: Kovács Márton
díszlet: Majoros Gyula
marionettek: Grosschmid Erik
marionett színpad: Mátravölgyi Ákos
segédrendező: Veres András
rendezte: Kovács Ildikó

www.palyijanos.hu

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció