Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2009 / Július 22, Szerda

 

Előadás

Webnapló
önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Radikális Szabadidő Színház: Gyros-töredékek (2.0, 3.0)

22. Szerda 22:00     Jate Klub

100'

A Radikális Szabadidő Színház az ELTE-n alakult 2002-ben. A társulat közel egy éve dolgozik a Hamlet és a Rosencrantz és Guildenstern halott nyomán saját helsingőri világán. Sok izgalmas kacskaringó után végül három csoportra szétválva építkeztek tovább. A trilógia ennek a felfedezőútnak bizonyos részleteit mutatja be, három teljesen különböző színházi nyelven.

Gyros-töredékek 2.0 – Gyros-galacsin

szereplők: Bíró Éva Gabriella, Mándly Mónika, Regényi Júlia
társrendező: Kovács Dániel
rendező: Hodászi Ádám

Rosencrantz és Guildenstern két nő. Vagy három. Hívatták őket. Feladatuk van, és a rendelkezésükre áll hozzá két név. Nem mennek vele sehová. Mégis rengeteg dolog történik. Shakespeare Hamletje, Beckett Godot-ja, bármi. Valójában nincs más, csak a fej vagy írás. Az idő. De az idő galacsinná van gyúrva, benne a történet, az identitás.

Gyros-töredékek 3.0 – Hell Singers
angol nyelvű előadás

szereplők: Császár Dávid, Szabó Emese, Kovács Dániel, Kiss Dóra, Kása Tímea
rendezők: Anastasia Morrighan, Daniel Hall

A karakterek és a helyzetek változhatnak, a történet mindig ugyanaz. Variációk életre-halálra, a sajátos angol humor köntösében.

http://egyetemiszinpad.blogspot.com
http://ros-guil.blogspot.com

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció