Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2009 / Július 23, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Janus Egyetemi Színház: Arthur Schnitzler: Körtánc

23. Csütörtök 22:00     Jate Klub

85'

Az utóbbi időben nagyon foglalkoztat, hogy manapság hol és hogyan keresi az ember a boldogságot, és annak elérésében melyek azok az akadályok, amelyeket divatból magának termel, hogy aztán saját boldogtalanságán szenvedhessen.
(Vargyas Márta, rendező)

„Az olyan férfinak, aki azért forgolódott a világban, aki kicsit körülnézett már a világban, annak a házasság jóval rejtelmesebb dolgot jelent, mint a jó családból való lányoknak. Az a mindenféle élmény, amelyeken mi férfiak kénytelen-kelletlen átesünk a házasság előtt, sokunkat visszataszít attól, amit – úgy közönségesen – szerelemnek nevezünk. Mert hát miféle teremtések azok, akikre rá vagyunk utalva!”
(részlet a darabból)

A Janus Egyetemi Színház (JESZ) 1996-ban jött létre Pécsett, s 1997 őszétől a Janus Pannonius Tudományegyetem (ma Pécsi Tudományegyetem) épületében kapott helyet. A JESZ a kezdetetektől fogva különböző rendezőkkel dolgozik együtt, valamint folyamatosan jelen van a legfontosabb hazai egyetemi és alternatív színházi fesztiválokon, emellett számos külföldi találkozón is sikerrel bemutatkozott, 1999 óta pedig ők szervezik az Országos Egyetemi és Főiskolai Színjátszó Fesztivált.

szereplők: Guth Anita, Kuti Gergely, László Virág, Czéh Dániel, Horváth Krisztina, Inhof László, Vígh Diána, Juhász Mátyás, Kiss Andrea, Kormos Balázs
fordította: Györffy Miklós
átdolgozta: Szeredás András, Fodor Tamás
asszisztens: Tulik Tímea
rendező: Vargyas Márta

www.jesz.pte.huA galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció