Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2009 / Július 21, Kedd

 

Előadás

Webnapló
önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Kiállítás: Szín-Anyag-Forma - Kiállítás és werkshop (sic!)

21. Kedd 14:00     Jate Klub

60'

A három fiatal szegedi képzőművész kiállítása megtekinthető július 21-én 14.00-22.00 óra között, és július 22-től 25-ig 11.00-22.00 óra között, a JATE Klub kistermében.

Szántó Cecília Mária
Témáimat a környezetemben, utazásaim során keresem. Érdekel a színek változása, gazdagsága, a fény-árnyék jelenségek pillanatnyi megnyilvánulása és ezek élményszerű és hiteles visszaadása. Munkáimban az áttetszőséget és a légiességet próbálom megjeleníteni, amelyhez ideális eszköznek tartom az akvarell technikát. Nagyon foglalkoztat és kihívást jelent a fény hatása a színekre, az atmoszféra és a hangulat megmutatása. Kimeríthetetlen témának tekintem a természetet és az olyan életképeket, ahol a rendet megbontja és ellenpontozza valami szokatlan, valami oda nem illő…

Brzózka Marek
Atlasz témája nem csak formai játékot jelent. A glóbuszt, azaz a terhet viselő alak nem csak egy mítosz. Mindenki visel valamilyen terhet, amelyet többnyire nem maga választ meg. Teher, terhelés és az ezzel szemben kibontakozó fizikai és szellemi ellenállás. Magának az életnek is van súlya, felfogható egyfajta teherként, az igazán érdekes az, hogy ki hogyan birkózik meg vele.

Kendrella Balázs
Az acél, illetve a vas, mint mintázható anyag, nagyon érdekes számomra, mivel ridegsége és élettelensége ellenére is rendkívül dinamikus és izgalmas formákat lehet létrehozni belőle. Szobraim témáiban általában arra törekszem, hogy egyszerűek, hétköznapiak, mindenki számára érthetőek legyenek, és inkább maga a forma kapjon nagyobb hangsúlyt.


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció