Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2009 / Július 23, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
önkéntes búcsúparty piros úszóház, gudbáj drinkek fesztivál is klózd maszkalandorok márpedig vannak szubjektív best of 2009 málnamártás, anyázás / hmg soror night az ingyenélő ivo, a popsztár frenetikus transz rózsaszín inváziók - ljud arab zsidó keresztény / ágens iskolai erőszak vs vírus egyenlőnek lenni a tárgyakkal - ache idei találós zsina báj déj az összes kerékpáros nem hogy tudnám kinek vagyok - ékezet elhagyott nők zene száll önkéntes hősök négyből négy és beckett csak radikálisan anya és a kirakat madarak, ló, nikkelszamovár a börtönben csillag börtön bomlás barboncás, kőrösi, stikova, menszátor matek donki sho-bo-gen-zo 19 szelet torta (dobos) a tizennyolcadikról már csak kettőt alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Ekisfeszt Akadémia: Pályázati beszélgetés

23. Csütörtök 14:00     Jate Klub

90'

Kisesszé pályázat
A MASZK Egyesület és az Ekisfeszt akadémia idén is jeligés színházi kisesszé pályázatot hirdetett, a fesztivál tematikájához kapcsolódóan az Illúzió a színházban – színházművészet és illúzió, illetve Jerzy Grotowski színháza, hatása a magyar színházi életben témákban. (Fontosnak tartottuk, hogy a pályázat kapcsán minél többen megismerjék, és írásaik révén megismertessék Jerzy Grotowski munkáját, akinek az idén emlékévet szentelt az UNESCO.)
A pályázatra 12 pályamű érkezett be, ezeket dr. Olasz Sándor tanszékvezető egyetemi tanár, a Tiszatáj főszerkesztője, Pályi András író, műfordító, dramaturg és Szilasi László irodalomtörténész, kritikus, az SZTE docense bírálták el.
Díjátadás: július 20. hétfő, 18.00, Régi Zsinagóga (Hajnóczy u. 12.)
Felolvasóülés: július 22. szerda, 14.00, JATE Klub (Toldi u. 2.)
Közönségszavazás: július 26. déli 12 óráig a fesztivál honlapján (www.thealter.hu) és a fesztivál helyszínein.
A Közönségdíj átadása: július 26. vasárnap, 19.00 Régi Zsinagóga
Közönségdíj: Maurits Ferenc festőművész MASZK Egyesületnek készített festménye
A díjazott pályaművek 2009 őszén megjelennek a Tiszatáj diákmellékletében.

Ajándékvers – egy sorszám, egy vers, egy kalap, egy kis szerencse, s meghallgathatod!

A JATE Kávézó Teraszán július 21-26. között minden nap 16 órakor és július 22-én 23.00 órakor Petró Annamari, Trabalka Cili, Galkó Janka és Varga Norbi olvas verset Neked!

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció