Search
 
  Program | About Thealter | Archive | Press | Links  
 

THEALTER / Festivalblog

 

News

klóz dö hárt, klóz dö dór régi zsinagóga, zsinórpadlás egy teát na mi lesz még? egy óra a kozmoszról - hawking tartuffe - respect, gyerekek! potméter- és kábelrengeteg halottaskönyv kopi pészt - önplagizálok beszélő tárgyak1 tahó e vagy? olyan szakadós ma a szál rájátszás - másik kabát és haza alföldi mint csáknorisz szpíking bádíz nem meghalni, ez a lényeg vagy-vagy keserű kávé, ha fehér kemény alföldi-csáki könyv - a nézőtér kémiája miért szeretem alföldit? elkezdődött

Videók

 

 

miért szeretem alföldit?

2013.10.05.

14:22

alföldi róbertet rajongásig szeretem. szeretem, ahogy gondolkodik, amiket gondol, ahogy elmondja,  ahogy játszik, ahogy rendez, ahogy szinkronizál, szeretem a hangját és a személyiségét. szerettem szegeden a szentivánéji álomban. szerettem idén a thealteren a vaknyugatban.pedig alföldi robi okozott nehéz időket is.
négy évig hallgattam alföldit, elég sűrűn szóba került a családi ebédnél. eszter, a lányom a horváth mihály gimnázium drámatagozatára járt. amikor rossz jegyet hozott, mindig azt mondta:
- de anya, alföldi is megbukott fizikából.
- lehet, de ez nem érdekel, mert neki nem én vagyok az anyukája - mondtam én többnyire. néha mást válaszoltam. de biztos, hogy mindig forgattam a szemem.

azt persze csak ma tudtam meg kavicstól, aki alföldi osztálytársa volt szentesen, és ahogy alföldi mondta, a legokosabb lány az osztályban, hogy alföldi robi a pótvizsgán ötösre vizsgázott.

tehát ez csak mától része a családi legendáriumnak.

szeretném azt is, ha a családi legendáriumnak azért alfödli másképp is része lenne-maradna. példaképként.

senki nem állítja, hogy a szentesi drámais diákok egyszeriek, megismételhetetlenek, különlegesek és tehetségesek. hogy csak ők azok. mert mindenki az, de a szentesi drámais diákok valahogy ... hát igen.

és nagyon remélem, hogy az az otthonról kapott útravaló meg a szentesi drámatagozat is hozzájárult ahhoz, ahol ma az én szép, okos és tehetséges lányom tart az életében.

legyen ez az a nap, amikor azokra és arra gondolunk, amikre és amire büszkék vagyunk. alföldi róbertre, a szentesi horváth mihály gimnázium drámatagozatára, az összes régi, jelenlegi és eljövendő diákra, az ott tanított, tanító és tanítani fogó pedagógusokra, és persze a lányomra, meyer eszter virágra.

respect.


to the top
 

2024 THEALTER

Imprint    Sitemap    Privacy policy   Sign in   Registration