Search
 
  Program | About Thealter | Archive | Press | Links  
 

THEALTER / Festivalblog

 

News

klóz dö hárt, klóz dö dór régi zsinagóga, zsinórpadlás egy teát na mi lesz még? egy óra a kozmoszról - hawking tartuffe - respect, gyerekek! potméter- és kábelrengeteg halottaskönyv kopi pészt - önplagizálok beszélő tárgyak1 tahó e vagy? olyan szakadós ma a szál rájátszás - másik kabát és haza alföldi mint csáknorisz szpíking bádíz nem meghalni, ez a lényeg vagy-vagy keserű kávé, ha fehér kemény alföldi-csáki könyv - a nézőtér kémiája miért szeretem alföldit? elkezdődött

Videók

 

 

beszélő tárgyak1

2013.10.08.

22:58a görögországi mütilénében, leszbosz szigetén tartott árverésen egy milliárd galaktikus dollárért kelt el ez a csodálatos sztradivári hegedű, amelyet a sziget leányiskolájának igazgatója, szapphó rendelt meg a sztradivárikat készítő mestertől, miközben természetesen idő- és térugrást hajtott végre, mert ugye az időben előre kellett neki menni, hogy szert tehessen erre a pompás hegedűre, és aztán vissza is vigye magával annak elkészültét követően a saját korába.

a csodálatos hangú hegedűt, amelynek megszólalásakor birodalmak virágoznak és más birodalmak dőlnek romba, két arctalan hetéra őrzi, mindenki legnagyobb megelégedésére. ők híresek arról, hogy a lézeres tekintetükkel ölni tudnak - és ez azért meglepő, mert ugye nem csupán tekintetük, de szemük sincs.

igaz, hogy az egyik kissé hendikepes, mert csak egy keze van, és azzal ölelgeti magát, mert állandóan fázik, de semmi baj, neki az esélyegyenlőség jegyében kellett odaadni az állást. sógorkoma, jóbarát támogatta.

de hogy visszatérjünk a hegedűre, annak igen különleges tulajdonsága, hogy a mellé helyezett vizet - c sakis üvegpohárban - úgy be tudja zengetni, hogy hegyek omlanak össze és űrhajók ütköznek össze a galaktikus flottákban. ehhez elég az üvegpohárban lévő vizet négy illetve 9,2 centiméterre a hegedűtől jobbra elhelyezni.

ha galaktikus világpusztítást szeretnénk végezni, akkor a hegedű, a mellette négy illetve 9,2 tized centire elhelyezett, vizet tartalmazó vizespoharak mellé helyezzünk egy a vélhetően a nagyanya stelázsijában talált míves kancsót, mert ennek a négy nagyszerű tárgynak, illetve azok atomjainak idő- és térbeli találkozása olyan fúziót hoz létre, hogy csak na.

és az a fúzió, mint látható, még a fesztivál blogger agyát is simára gyalulta.

el is megy most aludni.


ps: kérem, aki hasonló intergalaktikus támadásról tud beszámolni, ne hezitáljon megosztani velem az alábbi intergalaktikus elektronikus hektikus levelezési címen!
nyemcsok éva eső
fesztiválblogger
nyemcsok.eva@gmail.com


to the top
 

2024 THEALTER

Imprint    Sitemap    Privacy policy   Sign in   Registration