Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

négy, kásahegy

2006.07.20.

18:46


19:01

oleg és pero.

megszállotság nélkül, mondják nem érdemes színházat csinálni.

aprólékosan összerakott díszlet, mechanikus megoldások, minden a helyén.

régi varrógép zenél, néha csuklik egyet a harmonika.

a közönség szereti, ha szeretik.

a közönség szereti, ha ő is játszhat, ha játékra hívják.

a közönség - még a felnőtt is - szereti a bohócokat, még akkor is, ha őket látva néha inkább sírni kellene. mert olyan szomorúan vidor az egész.

a kásahegy története következik, hamarosan. de most futás a zsinába.

*

a nyarvogóknak üzenem, mint mondtam, nem vagyok profi fotós. közell lakó ámátőr vagyok. bizony, közel lakom a zsinagógához. de ennek persze semmi köze ahhoz, hogy továbbra sem fotózom, hanem csak nyomogatom a gombot.

a nyávogókat pedig arra kérem, ne nézzék meg a képeket, amiket csinálok, és ide felrakok. nem nekik szól.

csók, megbántottesőa lap tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció