Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Videók

 

 

Még kettőt

2006.07.15.

20:20

Vagyis még kettőt alszunk. Régi zsini, nyírfa söprű és madáretető. Meg a színház.


2006. szombat, július 15.

20:23

Ma is jártam a régi zsininél (kezdő thealter rajongók kedvéért régi zsinagóga, hajnóczy utca 12.).

érdekes.

azok a madáraetetők, amiket egy vagy két éve csináltak a maszkosok konzervdobozokból, még mindig ott vannak. le is fényképeztem. kukucs:

 

 

télen cinkéket láttam itt, és verebeket, azt hiszem, volt mit enniük, ott csüngtek a vasdobozokon és várták a tavaszt.

 

és akkor megmutatom azt az utcát, az egyik legszebbet szegeden, ahol a következő egy hétben olyan sokat és sokan fogunk járni. meg azt a régi szép fehér épületet. kukucs:

 

 

jó lenne, ha tudnék nyilakat rajzolni ezzel a programmal, de mivel ez nem megy, akkor elmondom, hogy a ház jobb oldalán van a bejárat, a kovácsolt vas kerítés rejt egy csudajó kis kaput. itt jutsz be az udvarra. az a boltíves sötét kapu pedig a zsini bejárata.

 

csináltam még pár képet,  de azokat későbbre tartogatom.

sokat gondolkoztam már azon, mi különbözteti meg a fotót a fényképtől, s néha már egészen közel vagyok ahhoz, hogy tudjam. itt a weblapnóban sok fényképet fogtok látni, én örülni fogok, ha egy-két fotó is lesz közöttük. tudni kell, nem vagyok hivatásos fotós, sosem tanultam, csak úgy magamtól nyomogatom meg állítgatom a gombokat.

 

azért három éve sikerült néhány thealteres előadásról naon jó képeket csinálni, majd ezekből is mutatok néhányat. csak még egy kicsi türelem.

 

egyébként tudom, hogy kavicsék megint halálosan aggódnak, hogy jó idő legyen, hogy minden rendben legyen, hogy minden a helyén legyen. én is ugyan így aggódom, de közben tudom, úgyis nagyszerű fesztivál lesz. ráadásul most először írok webnaplót, mondhatni, blogot. eszembe jutott, hogy ha ezt balog józsi írná, akkor az lenne a címe, hogy BaLOG. vagy így : B(a)LOG.

 persze, ehhez nem kell nagy fantázia, de ha balogjózsi egyszer blogot ír, remélem, ezt adja címnek. vagy névnek.

 

ja, és szeretnék kérni bárkitől kölcsön  egy nyírfaseprűt, olyan régit, ami még a süsüben is van, hogy felsöpörjem a zsini előtt a járdát. azokon a fura fákon fura termések vannak, lehullanak, aztán elrohadnak, és ráragad a cipőd talpára, ha arra jársz. valahogy nem bomlanak el, hanem ott bűzölögnek még hónapokkal később is. na, ezt kell majd feltakarítani.

 

most megyek, fellövöm a pizsamát. jó éjt.

eső

 

 a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció