Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 19, Szerda

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Andaxínház (Budapest): Suttogók - Vers-színház József Attila költeményeire

19. Szerda 21:00     Mars tér, U pavilon

60'

Az Andaxínház 1990-ben alakult. A gesztusszínházi törekvések jellegzetes társulata. A szöveg, a zene és a mozgás komplex egységében gondolkodnak.

 

Az előadás József Attila verseiből szerveződik színházi egésszé. Előző darabjaink többségében is megjelent a költészet, a vers, mint dramaturgiai egység, mint gondolati szféra, mint különleges színpadi szövegkörnyezet.

Most újra a Költőhöz merészkedünk közel, hogy vele fogalmazzuk meg közösen, együttlélegezve, ami mondanivalónk maradt,az ordító magányról, a kirekesztettségről, vagy éppen a jóra, az igazra való vágyakozásunkról.

Az előadás az általunk kialakított színházi formanyelv megteremtésével áll össze színházi produktummá: gesztus - mozdulat - hang - költészetté.


Külön köszönet Kádár Miklósnak.

Támogatók: NKÖM, NKA Színházi Kollégium, Fővárosi Önkormányzat Kulturális Bizottsága, Szkéné Színház, MU Színház, Artus Stúdió

www.mu.hu

szereplők

Balog József, Borbély Brigitta, Fülöp Zoltán, Geltz Péter, Hajduk Károly, Hudák Zsófia, Molnár Csaba

rendező

Zsalakovics Anikó

koreográfus

Lengyel Péter

jelmez

Rátkai Erzsébet

asszisztens

Németh István

fény

Kulifay Tamás, Tamás Gábor

munkatársak

Babarczi Dalma, Farkas Csilla, Szabadi Zoltán

Thealter rádió hanganyag:

Geltz Péter interjú
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció