Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 21, Péntek

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Theatre Trafik (Horvátország): Üdvözlet az Adriáról

21. Péntek 18:00     Régi Hungária

60'

Az 1998 óta működő Trafik – Tranzitív-Fikció Színház tánc- és mozgásszínházi elemekkel dolgozik, figyelmük középpontjában a test kutatása-megismerése áll, más művészeti területek (irodalom, zene, képzőművészetek, stb.) bevonásával. Először mutatkoznak be Magyarországon.

Az idő, a tér és a test az a három pont, amelyeken keresztül legújabb előadásuk megkérdőjelezi a fogyasztói turizmus jelenségét. A nyári vakáció alatt az egyén teste, eltűnve a tömegben, könnyen elveszti identitását, ami gyakran egy depressziós állapothoz, a beteljesületlen vágyak kiváltotta „holiday blues”-hoz vezet. Egy zsúfolt part vagy egy elhagyatott szállodai terasz mind olyan helyszínek, amelyek egy évben egyszer a kényszerű „mi most jól érezzük magunkat” érzés magányossága következtében szürrealisztikus, bizarr, de ugyanakkor melankolikus terekké változnak, s egy a mindennapitól teljesen eltérő valóságot tükröznek.


A társulat vendégjátékát Rijeka város önkormányzatának Kulturális Osztálya támogatta.


www.trafik.hr

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció