Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 20, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

OFF Társulat: Fészek

20. Csütörtök 22:30     Korzó Mozi

80'

„Sokat vagyok egyedül. Keveset alszom. Egyedül. Akkor sem túl mélyen. Sokszor álmodom. Ezeket a képeket, hangokat, érzéseket gyűjtöttem egybe, egy fészekbe. A megálmodott szerepekhez hozzájuk illő karakterű táncosnőket kerestem, velük közösen keltjük most életre az álmokat."
(Hód Adrienn)

 

El tudod képzelni, milyen érzés kiesni a fészekből? Félsz, sírsz, elijesztesz, véded magad. Néha teljesen feleslegesen. Aztán játszani kezdesz, nevetsz és megnevettetsz. Kedves vagy, gyengéd, meg kegyetlen. Hirtelen elkezdesz vágyni mindenre, ami még nem a tiéd. Mindenáron megszerzed. Mindent meg mersz tenni, mert erősen akarsz élni. Olyan őszintén, mint azelőtt soha… Csak bele ne őrülj!

 

A darabot hét nő táncolja. A darabot egy nő koreografálta. Az a nő, aki megálmodta mindazt, amiből a darab megszületett. Női darab, ha van ilyen fogalom. Női darab, ami mindenkihez szól. Felkavaró és megdöbbentő, humoros és kegyetlen, egy őszinte vallomás a női lélekről. Nem önmagáért, hanem teérted.

 

Támogatók: NKÖM, NKA, Fővárosi Önkormányzat Színházi Alap, Új Előadóművészeti Alapítvány, Katlan Csoport, OFF Alapítvány

 

http://www.offdance.net

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció