Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 18, Kedd

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Figurina Animációs Kisszínpad: Grim/m/aszok - mesélő tárgyak - tárgyjáték élőzenével, minden korosztálynak

18. Kedd 16:30     Kövér Béla Bábszínház

50'

A Figurinát 1983-ban, negyven év után az első önálló magánbábszínházként alapította Siklósi Gábor és Fers Klára. A társulat műsoraival rendszeresen megméretteti magát a hazai és a nemzetközi szakmai fórumokon, de előadásaival immár tíz éve jelen van a budapesti színházak műsorai között is.
A Figurina a bábművészet széles skáláján játszik: használ hagyományos bábokat, él a technika adta varázslat eszközeivel, van óriásbábos műsora, de jellemzően a fantáziára épülő kéz- és tárgyjátékokkal kívánja szórakoztatni, oktatni, kreatív játékra bátorítani a gyermekeket és a nyitott szellemű felnőtteket. Műsoraikat általában maguk írják, tervezik és készítik.

 

Ebben az előadásban közönséges használati tárgyak adnak elő Grimm-meséket – bizonyítván, hogy a fantázia segítségével minden életre kelhet. A négy ismert történet (Hófehérke és a hét törpe, A nyúl meg a sün, Csipkerózsika, Piroska és a farkas) jó ürügye (apropója) a játéknak: hogyan lehet egyszerű tárgyakat életre kelteni.

 

http://www.figurina.hu

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció