Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 20, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Aranyszamár Színház: Szekrénymesék

20. Csütörtök 16:30     Kövér Béla Bábszínház

50'

„Volt egyszer egy Mari nevű szekrény” és ez a szekrény egyszer csak benépesült. A csuda tudja hogyan, mégiscsak ott lakott a Hajóskapitány, a Boszorkány, a Világhírű Detektívek, a Kiflikirálynő, a Hétfejű Sárkány, a Félős Kisegér és a többiek. Ki hinné, hogy ennyien elférnek egy szekrényben! Pedig nemcsak hogy elférnek, hanem utazgatnak, leveleznek, telefonálnak, énekelnek, költözködnek, reggeliznek, veszekszenek, keresik a helyüket, egymást. Élnek!
Az persze könnyen lehet, hogy a Kiflikirálynő egy karcsú vállfa, s a rettenetes Hétfejű Sárkány zakók, kabátok ujjai, a Félős Kisegér pedig egy szürke szőrmekesztyű, de nem ez a fontos. Hanem az, hogy mindannyian tudnak egy gyönyörű történetet, ami velük történt meg, és csak ők tudják! Mert senki ne higgye, hogy egy szekrényben nem történik semmi!

 

http://www.aranyszamar.hu

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció