Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 21, Péntek

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Harlekin Bábszínház: Bartók Béla: Gyermekeknek

21. Péntek 16:30     Kövér Béla Bábszínház

50'

Bartók Béla a XX. század egyik legnagyobb zeneszerzője, zongoraművésze. Zeneszerzői munkássága mellett kelet-európai népzenekutatói munkássága is korszakalkotó jelentőségű. 2006 a zeneszerző születésének 125. évfordulója. A Harlekin Bábszínház Bartók: Gyermekeknek című dalgyűjteményének feldolgozásával emlékezik e jeles évfordulóra.
Bartók nem volt a szavak embere, a zenéje azonban magáért beszél.
Ez az előadás egy non-verbális darab, mely több mint 30 különböző báb etűdöt tartalmaz zongorára. Célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a népdalok világában jelen lévő játékosságra. Különleges bábtechnikák, fekete színházi eszközök és a tárgyakkal való játék segít megjeleníteni a népdalokban rejlő líraiságot.

 

http://www.harlekin.hu

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció