Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 20, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Rutkai Bori és a Specko Jedno : koncert

20. Csütörtök 23:59     Jate Klub

91'

A Hormon-háztartás háziasszonya a hétköznapok naturális és lírikus objektjeivel szemlélteti a hormonális folyamatokat, és témába vágóan illusztratív dalokkal könnyít magán. Ezekben a mindenki számára tanulságos és egyszerűen elsajátítható gyakorlatokban kristályosodik ki az énekesnő sokéves hormonális kutatásainak eredménye. A zenei segítséget a Specko Jedno zenekar szolgáltatja az alábbi műfajok szerint: morális-rocky, szakrális-induló, death-románc, bigott-tangó, deklarált-funky, bukott-sláger, metál-mulatós, mese-punk, delírium-discó, metafizikus-gyerekdal, fitness-ballada.
A Czifra Hormon egy felejthetetlen és igazi Hús-Vér produkció, amelyet eddig csak a MU Színház és a Mediawave közönsége élvezhetett.

 

Tagok: Bujdosó János, Darvas Kristóf, Dudás Zsombor, Lázár Gyula, Rutkai Borika

 

http://www.speckojedno.hu

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció