Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 20, Csütörtök

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Táncfilmek: Romlott Paradicsom; Kontroll Kontra; Éppen kettő - Válogatás az utóbbi évek magyar táncfilmjeiből

20. Csütörtök 23:00     Grand Café

60'

A táncfilm Magyarországon teljes mértékben - de méltánytalanul - elfelejtett műfaj. Ennek ellenére a kilencvenes évek közepétől kezdve elkészült jó néhány film, mondhatni titokban. Egyesek láthatóak voltak a Filmszemlén általában információs vetítésben, mások a televízióban éjszakai műsorsávban, de nagyobb nyilvánosságot nem kaptak.
A két napos program az elmúlt tíz évben magyar táncfilmek közül válogat - a teljesség igénye nélkül -, elsősorban a független alkotók, fiatal filmesek, gyakran maguk a koreográfusok által készített filmekre koncentrálva.

 

Romlott Paradicsom (21’)
koreográfus: Máthé Gabriella, rendező: Máthé Gabriella

 

Kontroll Kontra (16’)
koreográfus: Szabó Réka, rendező: Sárosi Anita

 

Éppen kettő (27’)
koreográfus: Ladjánszki Márta és Berger Gyula, rendező: Kopeczny Katalin

 

A program szerkesztője és szervezője: Kontakt Táncért Alapítvány
A program megvalósulásának támogatói: NKA Táncművészeti Kollégium, Kontakt Táncért Alapítvány

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció