Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 21, Péntek

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Táncfilmek: Tangó; Váró; Cipőben soha; Plázaláz - Válogatás az utóbbi évek magyar táncfilmjeiből

21. Péntek 23:00     Grand Café

60'

A táncfilm Magyarországon teljes mértékben - de méltánytalanul - elfelejtett műfaj. Ennek ellenére a kilencvenes évek közepétől kezdve elkészült jó néhány film, mondhatni titokban. Egyesek láthatóak voltak a Filmszemlén általában információs vetítésben, mások a televízióban éjszakai műsorsávban, de nagyobb nyilvánosságot nem kaptak.
A két napos program az elmúlt tíz évben magyar táncfilmek közül válogat - a teljesség igénye nélkül -, elsősorban a független alkotók, fiatal filmesek, gyakran maguk a koreográfusok által készített filmekre koncentrálva.

 

Tangó (5’)
koreográfus: Hans van Manen, rendező: Czétényi Csilla és Nagy-Bozsoky József

 

Váró (8’)
koreográfus: Hód Adrienn, rendező: Kasza Gábor

 

Cipőben soha (4’)
koreográfus: Kovács Katalin, rendező: Molnár Zoltán

 

Plázaláz (34’)
koreográfus: Mándy Ildikó, rendező: Dusa Gábor és Mándy Ildikó

 

A program szerkesztője és szervezője: Kontakt Táncért Alapítvány.
A program megvalósulásának támogatói: NKA Táncművészeti Kollégium, Kontakt Táncért Alapítvány

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció