Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2006 / Július 18, Kedd

 

Előadás

Webnapló
búcsúkeringő díjeső és könnyes majdnem búcsú betűk helyett képek - hólyagcirkusz társulat betűk helyett fotók - a szentesi hmg drámatagozatos diákjai betűk helyett fotók: oleg zsukovszkij - perovics zoltán betűk helyett fotók: vol plané betűk helyett - fotógaléria: malij theatre betűk helyett - fotógaléria -finita la commedia betűk helyett fotógaléria: szabó réka társulata kacagó priznic, szakállas rajkó félix betűk helyett fotógaléria: theatre of jack and joe betűk helyett fotógaléria: theatre trafik előrevetítem az estét betűk helyett fotógalérai: andaxínház betűk helyett fotógaléria : artus goda gábor baráccság vagy nem baráccság négy ásványvíz? visszaszőtt háló - szerezz egy kanalat! A kiszolgáló nem található négy, kásahegy három ez már a második este Derevo és Pintér Béláék kialvatlanok és csíkszeműek, ébresztő!! Elkezdődött! Már csak egy és... Még kettőt Már csak hármat alszunk

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Malij Theatre (Oroszország): A herceg és az óriás lánya - papírmese gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

18. Kedd 18:00     Régi Hungária

50'

szereplők/cast: Andrej Danyilov, Oleg Zverev, Ilja Arhipov

látvány/stage design: Igor Szemenov

zene/music: Tatyjána Bobrova

rendező/directed by: Nagyezsda Alekszejeva

 

A gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló bábelőadás skót mesék motívumai alapján született. Rendkívüli aprólékossággal elkészített papírbábok mesélik el a történetet, amelyben egy ravasz óriás, egy bátor herceg és egy csodaszép hölgy a főhősök, s ahol, ahogyan azt egy mesében illik, a herceg végül is kifog az óriáson és elnyeri a szép hölgy kezét. Az összegyűrt papírgombócokból, cukorkapapírokból, fóliából készített és királyi jelmezekbe öltöztetett szereplők a nézők szeme előtt születnek meg.

Tavaly októberben a produkció elnyerte a tallini Bananikkalla Nemzetközi Színházi Fesztivál zsűrijének különdíját, amivel az előadás kifejezőerejét és újszerűségét jutalmazták.

 

A Malij Gyermek-és Ifjúsági Színház tizenöt éve alakult. Számos műfajban készítenek előadásokat a bábszínháztól kezdve klasszikus szerzők drámáinak feldolgozásáig. Számos oroszországi és nemzetközi fesztiválon nyertek már díjat produkcióikkal. 1992 óta maguk is nemzetközi színházi fesztivált szerveznek Velikij Novgorodban, amelynek középpontjában a tündérmese műfaja áll.

 

www.kingfestival.ru

 

A galéria megtekintéséhez kattintson a képre
 
Az oldal tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció