Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER 2016 / Október 09, Vasárnap

 

Előadás

Webnapló
férfitestek barátságdarab: mary és max közöny! balog tollából 150 perc téboly tudta 2 tudta? dehogy tudta igen, a halak alszanak makrancos - amikor belső istennőm egyszerre sír és mosolyog persze, hogy nem alberto kisfeszt van arturo ui - védjük meg a karfiolokat!

Részletes információ

Oldal nyomtatása

Dumaszínház - Füge Produkció (Budapest): Elhanyagolt férfiszépségek - szkeccsparádé testhasználattal

09. Vasárnap 19:30     Régi Zsinagóga

50'

Mozogják: Andrássy Máté, Újvári Milán
Dramaturg: Soós Attila
Látvány: Dömölky Dániel
Technikus: Szirtes Attila
Ötletek: Litkai Gergely, Vinnai András
Jelmez, kellék: Szabó Márton István

Ráébredtünk a tényre, hogy testünk vizuális gyönyörkeltésre rendeltetett. Elég csupán behajlítani a könyökünket, vagy combunk ínjait megfeszítve leguggolnunk, és Ön, kedves néző, máris a mennyekben érzi majd magát. Ám ennél sokkal többre vagyunk képesek. Táncolni fogunk Önöknek! Akkor is, ha közben adódnak gondok. És akkor is, ha Önök már ezt nem akarják.

„Újvári Milán kollégám 162 cm magas, míg jómagam 198. Az előadásban ezt a 36 centiméteres különbséget kívánjuk áthidalni. Látványos ugrásokkal és még látványosabb térdrogyasztásokkal. Az is lehet, hogy le fogok guggolni.”
Andrássy Máté

„Máté számos olyan felülettel rendelkezik, amelyek szinte könyörögnek érte, hogy valaki rájuk ugorjon. És én ezt meg is fogom tenni!”
Újvári Milán

Az előadás tavasszal két különdíjat, a Fővárosi Nagycirkusz különdíját és a zsűri különdíj kapta meg a Thália Színház Humorfesztiválján, a nemrég véget ért VIDOR fesztiválon pedig újabb különdíjat kapott, mint "A legjobb néma vígjáték, a test színháza".
"Sajátos Stan és Pan, Vladimir és Estragon párosuk apránként azonban eljut arra a tudásra, hogy együtt talán többre mennek, egymást kiegészítő társként működőképesebbek, sőt mi több, együtt akár még szárnyalni is tudnak. Persze nem photoshopolt most sem a kép – a másik zrikálásában kiapadhatatlanok továbbra is.
Kettejük szkeccsparádéjából több kerekedik felszabadító jókedvnél. Olyan játékos egyszerűséggel vallanak a másság megéléséről és a másik elfogadásáról, hogy a kacajok közepette egyszerre könnyebbül meg és szorul el a szívünk. Talán lehet így. Miért nem lehet így?"
Marik Noémi: Egyik túl kicsi, a másik túl nagy, Vasárnapi Hírek

www.dumaszinhaz.hu
www.fugeprodukcio.hu

Jegyár: 1500 Ft


Dumaszínház - Füge Produkció (Budapest): Elhanyagolt férfiszépségek

 
Az oldal tetejére
 

2023 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció