Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

az u21 plusnak vége - blogzár csoportkép, félgudbáj a kaposvári sziszi a kulturális nem támogatás kapcsán závada dupla bréking nyúz mady-baby, kicsi lány - buszon sírni ajánló: mady-baby füst és könny a szembe - kaposvári cseh tamás esti mese helyett: csuja imre háy jános: nehéz tb - de nem az, amire gondoltok hi! jól van, drámaisok! háy jános meg én - ha már egyáltalán lehet ilyet gondolni mit nézünk ma? drámaisok szentesről medvecirkusz, világszám töredékek - józsef attila, én is szeretlek téged balogféle megnyitó fesztiválfíling van eladó blogger szubjektív ön kéntes? thealter u21 plus - blognyitó song

Videók

 

 

blogger szubjektív

2011.09.21.

17:35

végre, végre, még fél óra, és balog józsi megnyitja az u21 pluszt! amit feltétlenül meg fogok nézni, és hadd legyek részrehajló: meg fogom nézni még egyszer a mady-babyt, a Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház fiatal színésznője, Borbély B. Emília még most is meg tud ríkatni, ha a szívfacsaró előadására gondolok.
kíváncsi vagyok a két závada - pál író és péter költő (Akkezdet Phiai) színpadi találkozására - závada pál a fényképész utókora miatt kedves nekem, annak egyik főhősét úgy hívják: nyemcsok évi - de nem én vagyok...
előre örül a szívem a kaposvári egyetemisták cseh tamás estjének, és az örök színfoltnak, a szentesi hmg-sek előadásainak.
és akiket kihagytam, azok ne bánkódjanak, ez csak egy szubjektív csipegetés a sok jóból.
és azért is örül a szívem, mert újra benépesül a zsina, lehet üldögélni hulló levelek neszezésében a sötétbarna padokon, és megint megtelik a szemem, a fülem és a szívem azzal a varázslattal, amit eddig minden thealteren megtaláltam.
és most nyúlcipő - tekerek, hogy odaérjek a megnyitóra!

a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció