Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

az u21 plusnak vége - blogzár csoportkép, félgudbáj a kaposvári sziszi a kulturális nem támogatás kapcsán závada dupla bréking nyúz mady-baby, kicsi lány - buszon sírni ajánló: mady-baby füst és könny a szembe - kaposvári cseh tamás esti mese helyett: csuja imre háy jános: nehéz tb - de nem az, amire gondoltok hi! jól van, drámaisok! háy jános meg én - ha már egyáltalán lehet ilyet gondolni mit nézünk ma? drámaisok szentesről medvecirkusz, világszám töredékek - józsef attila, én is szeretlek téged balogféle megnyitó fesztiválfíling van eladó blogger szubjektív ön kéntes? thealter u21 plus - blognyitó song

Videók

 

 

háy jános meg én - ha már egyáltalán lehet ilyet gondolni

2011.09.22.

17:08

háy jános. vicces volt, amikor először hallottam a nevét. zsír? vagy angolul szia?
emlékszem, a körúton, a fókusz könyvesbolt emeletén vettem méltatlanul leárazott könyveket. a havi menzapénzemet váltottam akkor épp betűre, ez egy új sport volt, amit én találtam ki, és amit nagyon sikeresen űztem.
1989 volt, gyerekfejjel kacsingattam egy új világ felé, a változás szelét hozta ez az év, megjártam romániát is a forradalom idején, és közte meg oda esett a lábam elé a halom tetejéről a gyalog megyek hozzád a sétáló uton. ez volt az első találkozásom háy jános írásaival.
a történetben nincsen se poen, se semmi szellemesség, csak a mély düh: a könyvet egyszer kölcsönadtam, azóta sem kaptam vissza. megszerezni sem sikerült.
ez az egyik a néhány közül, ami meg volt, elveszett, és ami után annyi év után is mélységesen sóvárgok.


a lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció