Keresés
 
  A program | A fesztiválról | Archívum | Sajtószoba | Linkek  
 

THEALTER / Webnapló

 

Webnapló

További bejegyzések:

itta vége a végső válasz szomorú gudbáj bűnjelek voksoltunk a tünet együttessel legyetek bátrak! szabó réka: ez mind én leszek egykor még mindig a többiek szabó réka egy angyal önnek ciánvoks ujjgyakorlat fotós és költő növendékeknek kosztoláyni dezső színház - antigoné mégeccer haiku kdsz/antigoné/zsarnokság kosztolányi dezső színház - ó jaj én kérek elnézést nemkétszék, nemasztal antigoné vs iszméné antigoné/fáni a padon saniybá szong a kurvák pénzén (úrinő) toldi másodszor burok és buborék mennyekbe vágtatás helyett ringat mit is kellene írni? megnyitott fesztivál, barátom! igen igen nem nem de

Videók

 

 

megnyitott

2014.05.23.

00:14az idei thealter u 21 plusz akkor kezdődött, amikor hivatalosan közzétették az nka-finanszírozásokat. a maszk egyesület a 2014-es nyári thealter megszervezésére nulla forintot kapott. ez balog józsef megnyitójában is elhangzott. nem volt nagy a hurrá. köszönjük, emese.ettől függetlenül, sőt, mindennek ellenére, sőt, mindenkitől függetlenül thealter van és lesz - most májusban az u21, július 18-26 között thealter huszonnegyedszer, ősszel is egy marék jó előadás.

az u21 plusz a fiataloknak lehetőség arra, hogy megmutassák magukat - minden évben új társulatokkal.

tudjuk, hogy a közönség nélkül mindez nem menne, ezért minden kedves nézőnknek nagyon jó előadásokat, világbékét kívánunk - és hogy soha ne jöjjenek ki úgy egy előadásról sem, hogy nem bizsereg valami a szívük környékén, hogy nem lesz a karjuk libabőrös, hogy nem dédelgetnek még magukban nap-nap után egy-egy jó mondatot.
nyemcsok éva esőa lap tetejére
 

2024 THEALTER

Impresszum    Oldaltérkép    Adatvédelmi elveink   Bejelentkezés   Regisztráció