Search
 
  Program | About Thealter | Archive | Press | Links  
 

THEALTER / Festivalblog

 

News

az u21 plusnak vége - blogzár csoportkép, félgudbáj a kaposvári sziszi a kulturális nem támogatás kapcsán závada dupla bréking nyúz mady-baby, kicsi lány - buszon sírni ajánló: mady-baby füst és könny a szembe - kaposvári cseh tamás esti mese helyett: csuja imre háy jános: nehéz tb - de nem az, amire gondoltok hi! jól van, drámaisok! háy jános meg én - ha már egyáltalán lehet ilyet gondolni mit nézünk ma? drámaisok szentesről medvecirkusz, világszám töredékek - józsef attila, én is szeretlek téged balogféle megnyitó fesztiválfíling van eladó blogger szubjektív ön kéntes? thealter u21 plus - blognyitó song

Videók

 

 

ön kéntes?

2011.09.21.

17:34

tudom, hogy az önkéntesek rettegve kíváncsian várják, hogy milyen szeretetteljes, szellemes fricskát kapnak a nyúlhatatlan agyvelejű bloggertől, aki én vagyok.
hogy ne kelljen sokáig várniuk, így már most, a fesztivál hivatalos megnyitása előtt megosztom az olvasóval az U21 plusz első önkéntes-gyöngyszemét, amit fazekas gábor szerzett és küldött el nekem sms-ben a nyári thealter zárása után.

- Úristen! Magát lelökték onnan?
- Nem. Önként esek.

köszönjük a tapsot!


to the top
 

2024 THEALTER

Imprint    Sitemap    Privacy policy   Sign in   Registration