Search
 
  Program | About Thealter | Archive | Press | Links  
 

THEALTER / Festivalblog

 

News

az u21 plusnak vége - blogzár csoportkép, félgudbáj a kaposvári sziszi a kulturális nem támogatás kapcsán závada dupla bréking nyúz mady-baby, kicsi lány - buszon sírni ajánló: mady-baby füst és könny a szembe - kaposvári cseh tamás esti mese helyett: csuja imre háy jános: nehéz tb - de nem az, amire gondoltok hi! jól van, drámaisok! háy jános meg én - ha már egyáltalán lehet ilyet gondolni mit nézünk ma? drámaisok szentesről medvecirkusz, világszám töredékek - józsef attila, én is szeretlek téged balogféle megnyitó fesztiválfíling van eladó blogger szubjektív ön kéntes? thealter u21 plus - blognyitó song

Videók

 

 

mit nézünk ma? drámaisok szentesről

2011.09.22.

16:56

a szentesi drámatagozatosok előadásait régebben a bennfentesek büszkeségével néztem, a mostaniakat már csak nosztalgiával: a lányom nyáron elballagott a hmg-ből. de mindig irigyeltem a kapolcsi napokért, ahol összeraktak egy darabot, és azért, mert a drámatagozaton a darabok közösen készülnek: minden gyerek rendez, kitalál, hozzátesz és elvesz. irigylem a szabadságukat, azt a támogatást, amit a tanáraiktól kapnak ahhoz, hogy jobban megismerjék magukat, hogy tisztában legyenek saját gyengeségeikkel és erősségükkel.
szeretném én is azt a szeretetet, amit ez a közösség minden időben hordoz magában, átélni azokat a felhőtlen, de csak olykor felelőtlen éveket, ami négy éven át az övéké.
ma este színpadra lépnek a jövendő utcai kollégisták, a szent imre herceg utcai iskolások.
milyen szép, hogy két ilyen utcában tanulhatnak-lakhatnak: egy tiszta tekintetű herceg mutatja nekik a jövőt.

szeretnék küldeni egy ölelést minden idők örök egyetlen forradalmárainak abból a másik kurca-parti városból!

és ha tudni akarjátok, milyenek a szentesi dráma tagozatosok: hát ilyenek.


 


és ilyenek is...


és majd meglátjuk, hogy ma este milyenek. 

to the top
 

2023 THEALTER

Imprint    Sitemap    Privacy policy   Sign in   Registration