Search
 
  Program | About Thealter | Archive | Press | Links  
 

THEALTER / Festivalblog

 

News

az u21 plusnak vége - blogzár csoportkép, félgudbáj a kaposvári sziszi a kulturális nem támogatás kapcsán závada dupla bréking nyúz mady-baby, kicsi lány - buszon sírni ajánló: mady-baby füst és könny a szembe - kaposvári cseh tamás esti mese helyett: csuja imre háy jános: nehéz tb - de nem az, amire gondoltok hi! jól van, drámaisok! háy jános meg én - ha már egyáltalán lehet ilyet gondolni mit nézünk ma? drámaisok szentesről medvecirkusz, világszám töredékek - józsef attila, én is szeretlek téged balogféle megnyitó fesztiválfíling van eladó blogger szubjektív ön kéntes? thealter u21 plus - blognyitó song

Videók

 

 

mady-baby, kicsi lány - buszon sírni

2011.09.24.

17:27

uhh.tudtam, hogy nehéz lesz a mady-baby, és azt hittem, már edzett vagyok.
de a mások rossz sorsára, kínjára, az értelmetlen halálra, egy (kettős) gyilkosságra soha nem készítheti fel a lelkét az ember.a szép kék ég - kiabálsz kifelé a busz ablakán, mady-baby. maddalena.

bájos vagy, és mosolyogsz felfelé, a felhők felé. utazunk a buszon, és én már tudom, a többiek még nem, hogy a történet szerint a szép kék eget utoljára látod.

és tudom , hogy mindjárt arról fogsz beszélni, ahogy bántottak, amikor a barátod, aki írországban él, és megvette neked a repülőjegyet, és kivitt, és azt ígérte, hogy majd a sóbizbe fogsz utazni te is, szóval tudom, hogy arról fogsz beszélni, ahogy bántottak, amikor voicu eladott az első két románnak.

dublin, portland ród, námbör fórtí.az volt neked az otthon.
de milyen otthon az, ahol egy stricivel kell élni, aki elnyomja rajtad a csikket, és bedob egy buliba tizenöt férfival, csupa dörzsölt pasi?

két férfi van az életedben, egy strici, meg egy egyetemista filmes. a végén mindkettő elárul.
hogy mi lesz velük, megússzák, vagy börtönbe kerülnek, a buszon utazókat nem nagyon érdekli.

csak a te sorsod fontos.

nézzük, hogy felkötöd a kis angyalszárnyaidat, miközben énekelsz, és kimászol a busz tetejére. visszadobsz még egy tollpihét, visszamosolyogsz, aztán lecsukod a busztetőt, mi meg újra elindulunk. kapunk egy bónusz kört a háztömb körül a gondolatainkkal.tudod, ha mégis hozzám költöznél voicu helyett, hol találsz.

(Temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház (Románia): Gianina Cărbunariu: mady-baby)
to the top
 

2024 THEALTER

Imprint    Sitemap    Privacy policy   Sign in   Registration